Om oss

Vi är ett familjeföretag som finns på Färingsö - Ekerö. Vi gör alla typer av arbeten och jobbar åt både privatpersoner och företag. Vi arbetar mycket på Mälaröarna men har jobb i hela Stockholmsområdet och Västerort. Verksamheten grundades av Lars Lindholm och har bedrivits sedan 1987 i bolaget Lars Lindholms bygg & VVS HB. År 2003 startades Bellmansro montage & bygg AB och verksamheten flyttades över till det. Idag driver sönerna Mattias & Fredrik bolaget tillsammans.

Vår ambition är att skapa byggprojekt i samförstånd med kunden där kommunikation och kvalitet är viktiga byggstenar. Önskar ni kan vi ta hand om hela projektet, s.k. totalentreprenad. Du har då all kontakt med oss och vi sköter resten! Vi har alltid en tät dialog med kund, leverantör och underentreprenör för att säkerställa att projektet löper smidigt. Våra underentreprenörer har alltid rätt behörigheter och är ofta lokala företagare.

Fredrik & Mattias

Våra kunders recensioner

"Bellmansro har just avslutat ett badrums -och sovrumsbygge i mitt hus. Jag är mycket nöjd med deras arbete som präglas av proffsighet. Därutöver är Bellmansro gänget lyhörda och lätta att samarbeta med som kund. Nästa gång jag behöver bygghjälp blir det utan tvekan Bellmansro jag frågar
Tusen tack till Bellmansro! "

Gunilla G · 5-star review

" Vi har varit jättenöjda med Bellmansro Montage och Bygg. Dom har hållit tider som dom lovat och alltid kommit på avtalad tid. Vårt tak som dom lagt ser nu jättefint ut"

Gunnel L   · 5-star review

"Bra! Bra! Bra! Bra!
Bra killar som gör ett bra jobb. Anstränger sig för att komma fram till bra lösningar för kunden "

Staffan B · 4-star review

"Vi anlitade Bellmansro på rekommendation, de byggde ut vårt hus med 90kvm. Vi är helnöjda med resultatet, de är proffsiga, trevliga killar som kommer med smarta lösningar och väldigt hjälpsamma.
Rekommenderas varmt av oss!
//Anna-Lena & Niklas"

Anna-Lena & Niklas · 4-star review

"Mycket proffsigt företag som vi varmt rekommenderar. Trevliga och kunniga. Tryggt ochkundvänligt bemötande genom hela processen från offert till slutfaktura."

Emma W · 5-star review

"Mycket bra och tillförlitligt byggföretag som ofta kommer med egna kreativa och snygga förslag på lösningar. Vi har använt Bellmansro vid flera tillfällen och kommer göra det även framöver."

Janne P · 5-star review