Om oss

Vi är ett familjeföretag som finns på Färingsö - Ekerö. Vi jobbar åt både privatpersoner och företag. Vi arbetar mycket på Mälaröarna men har jobb i hela Stockholmsområdet och Västerort. Verksamheten har bedrivits sedan 1987 i bolaget Lars Lindholms bygg & VVS HB. År 2003 startades Bellmansro montage & bygg AB och verksamheten flyttades över till det. Idag driver Mattias & Fredrik bolaget tillsammans.

När du anlitar oss får du även tillgång till vårt kontaktnät. Vi kan antingen förmedla en kontakt eller ta hand om hela uppdraget, s.k. totalentreprenad. Du har då bara kontakt med oss så sköter vi resten! Vi håller er uppdaterade om vad som händer på byggarbetsplatsen under arbetets gång.

Vi gör alla typer av arbeten. Kontakta oss gärna via telefon, mail eller direkt här på sidan om ni vill ha en kostnadsfri offert på er byggnation!

Vi finns på reco.se där våra kunder, under en period, hade möjlighet att skriva sina rekommendationer om oss och hur vi jobbar. Det här är några av kommentarerna som står att läsa där. Klicka här för att läsa fler.

2015-09-17
Stefan W skrev om Bellmansro Montage & Bygg AB
Bellmansro Renoverade vårt kök och vi är jätte nöjda med resultatet.
Ett proffsigt företag med bra bemötande och väl utfört jobb.


2015-08-24
Gunilla G skrev om Bellmansro Montage & Bygg AB
Bellmansro har just avslutat ett badrums -och sovrumsbygge i mitt hus. Jag är mycket nöjd med deras arbete som präglas av proffsighet. Därutöver är Bellmans ro gänget lyhörda och lätta att samarbeta med som kund. Nästa gång jag behöver bygghjälp blir det utan tvekan Bellmansro jag frågar
Tusen tack till Bellmans ro !


2014-08-12
Anna-Lena A skrev om Bellmansro Montage & Bygg AB
Vi anlitade Bellmansro på rekommendation, de byggde ut vårt hus med 90kvm. Vi är helnöjda med resultatet, de är proffsiga, trevliga killar som kommer med smarta lösningar och väldigt hjälpsamma.
Rekommenderas varmt av oss!
//Anna-Lena & Nicklas

2014-06-17

Johan S skrev om Bellmansro Montage & Bygg AB
Vårt hus är en gammal dam, byggt 1867. Här krävs känsla, kunskap och försiktighet. Det var därför vi anlitade företaget. Hade tidigare mycket goda referenser på/om företaget och dess medarbetare. Är personalen dessutom trevlig, höjer det givetvis totalintrycket. vi rekommenderar företaget varmt vidare.
Med vänlig hälsning
Cajsa & Johan Strömstedt

Fredrik & Mattias